Travel segway in september đŸŽˆ

DĂ„ har en ny mĂ„nad börjat… Hösten Ă€r pĂ„ gĂ„ng eller…?

För sju Är sen hade jag varit i Visby

En trevlig helg med jobbet trots att vĂ€dret var höstigt..Men visst kunde vi busa lite 😁

2013 Hade vi Baker Tilly dagar pÄ Selma Lagerlöf Spa i Sunne o dÀr hamnade jag bredvid bÀsta Tina pÄ frukosten och det blev en trevlig pratstund.

DĂ„ var en ELBIL nytt och udda.. SĂ„ det har hĂ€nt lite pĂ„ sex Ă„r. Nu finns laddstolpar😁😁

2015 Var BT dagarna i Örebro,

Lite kul att Tina faktiskt dansade med Tobias som var snabb pĂ„ bilbana😁😁 Det var en helg med mĂ„nga oroskĂ€nslor blandat med partstĂ€mningen…

2016 var September en mÄnad i kaos o fritt fall.

Jag blev förvĂ„nad att det ens fanns en bild hos Ida för dĂ„ var det jĂ€ttesvĂ„rt….

2017..en bild sÀger mer.. Dimman lÀttar och kommer tillbaka dÄ och dÄ..

2018 En grym dagâ€ïžđŸŽˆ

2019 IgĂ„r slĂ€ppte Jessica o Johan att jag skall bli morfar 2020❀Och idag har jag kĂ€kat lunch ute vid Ă„n i ett grymt fint vĂ€der. Vid sjutiden cyklade jag hem frĂ„n jobbet efter Ă€nnu ett trevligt möte med en ny klient👍, det Ă€r spĂ€nnande nĂ€r religion blir en parameter i min ekonomiska rĂ„dgivning. Man lĂ€r sig nĂ„t varje dag.

IkvĂ€ll fick jag en lite annorlunda bild messat pĂ„ kĂ„ken😁

SÄ livet gÄr nog ett steg till framÄt

Kram o ha en fin kvĂ€ll đŸŸ

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag bÄde hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lÀmnade oss. Jag kommer hÀr försöka berÀtta min historia om hur det varit att leva, hur det Àr nu, alla frÄgor, ensamhet, nya vÀnner, relationen till gamla vÀnner mm mm LikasÄ aktuella tankar om livet och vÀrlden vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s