Drinking a lumumba with tears in my eyes..❤️

De sista tio dagarna har det hänt väldigt mycket och känslor far upp o ned. Förra helgen hade vi 35 års jubileum sen vi tog studenten. Ja Ni läste rätt.. Jag skall alltså ha varit vuxen i 35 år! Min ❤️dotter säger att jag fortfarande är barnslig ibland då jag sparar och köper massa bilar, leksaker, bilbanor, trampbilar, Bollhav och annat..

Men det tar jag som positivt 😁 för då leker jag fortfarande…Och det tänker jag fortsätta med.

Tillbaka till jubileumet, vi var på Wedevågs herrgård

som är en fantastiskt trevligt ställe med både fin miljö, underbar mat o mysig personal. Vi (iallafall jag) hade ett mycket trevligt och mysigt dygn. Vi blev inte så många men ibland är det också bra för nu hann vi verkligen prata med alla och om allt kändes det som. Och att börja med afternoon tea och sen gå ned och dricka bubbel och bada var ju helt grymt

Vi tog tom om bilden från Nerikes Allehanda och vår champagnefrukost 😁

Jag hann med att bada i sjön TRE gånger! Kvällsdopp, nattdopp och förmiddag👍👍 Att sitta på en brygga mitt i natten med en halv flaska bubbel o prata med en helt främmande människa kan vara rätt trevligt. 🔝(så Kajsa, det var lugnt)

Veckan som gått har sen varit extremt varierande när det gäller jobb. Flera möten med nya kunder i de mest varierande branscher, ålder, förutsättningar, storlek mm likaså allt från att hjälpa till med lite stöd i början av någons affärskarriär till att förbereda avyttringar för 100 miljoner! Och även en del ”situationer” som att nån hör fel och jag tror jag skall träffa en speedwaykille som sen i själva verket var läkare😁😁eller att jag får gå ut på stan o bokstavligen leta rätt på en stackars äldre klient som var vilse. Men allt slutade väl.

I torsdags kväll skulle vi ha en liten kort aw och ta en öl efter jobbet

Det blev väldigt trevligt så 01:00 var vi hemma och gästsoffan blev utlånad. I fredags var jag till Örebro o körde ev Aw till men nu körde jag hem på natten. Varför då? Jo.. Hela veckan har saknaden efter Milla o Albert varit påmind lite för ofta så kvällarna är jobbiga..

Igår hade jag tänkt plocka in alla utemöbler, tält, bollhav mm men jag kom bara en bit innan kroppen satte stopp. Min invärtes psoriasis känns mer vid väderomslag o när hösten är på gång. Så lördagen var en riktig skitdag på flera sätt..

Idag har jag fortsatt och det är nästan klart. På Facebook kom det upp minnen från barndagen för ett år sen. Ett fantastiskt event då vi var 120 supersportbilar som skjutsar sjuka barn.

På kvällen var det välgörenhetsmiddag o auktion och jag hade bästa Dina med mig som precis flyttat in här då. Jag saknar ju henne med.🍵She lived here a short time but the friendship is for ever.

Och jag är garanterat med på barndagen nästa år igen!

Nu till varför jag dricker lumumba med tårar på kinderna… Se videon..

Den 23:e Juni fick jag en mycket speciell mugg av Jessica o Johan. Det var ju ingen blixt från klar himmel då jag och Jessica pratat mycket om det innan. Men när det ändå är ett faktum så blir det för mig väldigt blandade känslor. Först så tog det en bra stund (sekunder) innan jag såg/reagerade på muggen som stod framför mig på matbordet. Jag tänkte mer på att de glömt fylla på nån grillsås i den eller så.. Tills jag läste What!

Först blir jag glad för Jessica o Johan såklart❤️Men nån halv sekund efter eller kanske samtidigt jag blir arg/ledsen för att Camilla inte fick uppleva det😫😫. För det var ju en av få saker i livet som jag så väl vet att hon ville uppleva och tårarna kommer. Det gör så ont i hjärtat.

Och att bli morfar är inte samma sak som att bli mormor och morfar! Sen går det en sekund till så börjar jag o Jessica prata om allt som inte får hända… Men som vi bägge vet kan hända.

Nu har det ju gått några månader och de har gjort alla extra tester o prover som går så jag är ganska lugn. Men det är en väldigt konstig känsla…Jag ska vara glad men är ju mer orolig för hur både Jessica o bebis mår…

När jag efter att Milla somnat in nån kväll lyssnade på Lasses låt En kväll i Juni första gången så gick det upp för mig hur fin texten är. Och jag har sen dess väntat på detta tillfälle 😁🤘

Och OM jag har förmånen att leva så länge så att jag får uppleva en student eller liknande så skall jag köra den live istället för ett tal…

För är det nåt jag kan så är det att slänga av mig kavajen😁🍾

Nu ser jag fram emot att bygga alla bilbanor, radiostyrda bilar/båtar, Bollhav, dockskåp, lego, mmm Och jag tränar på Ida, Vide m. fl.. Kanske hinner busa med en liten plutt i veckan.. 😁

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s