Hittade Alberts skateboard ❤️

Hittade Alberts skateboard ❤️

Idag har jag börjat rensa ur ett utrymme i källaren där jag sparat alldeles för mycket virke, plåt till huset o annat bra att ha material..Jag har tydligen också sparat flera av de prototyper, anpassningar och annat jag byggde till och för min älskade unge❤️❤️

Det funkade ju så att om vi fick ett tips om nåt eller såg nåt som kunde funka för Albert så åkte jag hem och byggde eller byggde om det som fanns så fort det bara gick. Ibland blev det sen så att hjälpmedelcentralen byggde en anpassad i rätt material. Eller så användes vår.

Dock hade jag nog glömt hur mycket som fanns kvar så det har varit en känslomässig dag😭❤️. Först hittade jag denna. En resonansplatta som Abbe låg på och slog som en trumma. Men då jag insåg att höjdmåttet var exakt som den ljuslåda jag skulle bygga i garaget. Så nu blir den återanvänd o Albert är med mig i garaget på ett sätt till. Det var nog bra att jag inte börjat rensa förrens nu.. Och sen kom fram ramper, hjul,namnskylt, lekbord mm mm.Och till sist.. ALBERTS SKATEBOARD!Den var Ulla Britts idé då Abbe inte kröp men ville komma framåt så byggde vi denna. Mormor sydde en liggdyna med spindelmannentyg och den funkade. 👍Jag glömmer aldrig när jag kom till dagis på eftermiddagen och barnen säger Albert är på sin skateboard! Den är coool ❤️

Den blir nog kvar i garaget på nåt sätt.

Nu hemma efter en trip till Örebro för hamburgare på Tugg (mycket bra) och besök på på Chrysler 57 Heaven med trevligt sällskap.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s