58 punkter på listan och jag gör en annan! 😂😂

58 punkter på To Do listan och jag gör en annan! Vad är det för fel på mig? 😂

Jag gick igenom den 3:e årsdagen för Albert och det gick ganska bra tycker jag själv. Det var en dag med flera händelser som alla hade en gemensam nämnare.

Tro på framtiden!

Jag jobbade FM och avslutade det sista för säsongen (två möten kvar) och började sen på en ny säsong direkt med en kund som skall avveckla och en ny ung kund som skall starta upp sista första företag. Även om det är en extra dags jobb på semestern så är det kul att vara med som stöd i en ny verksamhet..Och jag kommer ändå jobba några dagar då jag är ledig i höst istället 👍🔆🇮🇹

2009 gjorde vi en skiss för hur ville att området runt ”gröndal motorsportområde” borde utvecklas. Mottagandet från andra på området och kommunalt håll var väl frostigt kan man säga. (illlvilja, rädsla för förändring och okunskap)

Även om jag klivit av projektet så är det ändå kul att få höra att nu är det äntligen på rull.. Och de idéer vi hade om inte bara en bana utan ett företagsområde med nya företag som vi blev skrattade åt 2009 nu har börjat byggas. Att det sen byggs på ett modernt o miljömässigt annorlunda sätt än vi hade kunskap om då gör det ännu bättre. Utvecklingen har gått fort framåt.

(Bild från GTR motorparks sida) Detta är bara en liten del så det är ett stort projekt. 👍

Och om det är fint väder på onsdag kanske Minin blir luftad på banan.

Sen åkte jag vidare till Köping och tittade på Norsabanan. Kolsva MS folkrace/crosskartbana har legat i träda i 10 år. Men nu har ideella krafter tagit tag och renoverat upp den ordentligt och den kommer bli en jättekul bana att åka på. Hatten av för deras jobb. Och jag måste erkänna att det kommer lite åksug när man går banan och ser att den har flera roliga/kluriga partier..

Så det händer saker inför framtiden på två banor inom 5 mil även om det är helt olika underlag, grenar och nivåer så är det kul.

Sen blev det sen lunch på Sjökrogen på Malmön utanför Köping, Vår gamla ”lunch krögare” har flyttat och det var kul att träffa en glad och överaskad familj. Och jag tror jag varit där förut en gång för typ 45 år sen då min mormor o morfar hade husvagn på campingen där😁

Resten av eftermiddagen och kvällen började vi bygga crosskart.

Nu har Felicias kart både ombyggd bak och framvagn, pulverlackad ram mm. Så med Jonas kunskap byggs den nu på riktigt. Kul och lärorikt.

Vi avslutade med mat och nån öl så det blev en trevlig dag med mycket framtidsprat. Kvällen/natten avslutades med ett mess om idé på trip i början av Augusti så mer framtid…

Upp i morse o mot jobbet, möte, lunch sen hem o vila lite på eftermiddagen. Och ibland undrar man ju hur man tänker. I onsdags gjorde jag iordning listor på allt jag behöver göra hemma, hus, garaget o med bilar. Vad händer då idag?

Jo jag får för mig att tvätta tyg på soffan! Var det med på listan? Näää…

Men nu är det! 😂😂

Imorgon får jag finbesök av gamla vänner från Örebro och på Söndag blir det lite toppmöte i Allsvenskan.

Trevlig helg från baljan❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s