11/7 Sista gången jag får se mitt barn ❤️😥😥😥😥

11/7 2016 Sista gången jag får se mitt barn. ❤️😭En natt & morgon jag aldrig glömmer!

Denna veckan är väl inte min bästa på året…. Men jag försöker leva ändå och skapa nya minnen som Karin sa till mig i fjol. 🔆

Ikväll har jag varit och fikat hos de jag ”adopterade” mercedesen av. Att se och höra någons kärlek till en bil är spännande. Att någon uppskattar att jag tar hand om bilen jag köpt av dem är en ovanlig känsla.

Det behöver inte vara en bil såklart, det kan vara ett hus, en båt eller ett intresse. Entusiasmen och glöden är det spännande.

Veckan har för övrigt varit upp o ned med dålig sömn.. Det närmar sig lite ledighet och nu ser det ut som att jag kommer vara rätt mycket hemma i Juli så då åkte listorna fram igen.

Mitt sätt att både få inspiration, hålla koll och belöna mig själv.. Ett streck blev det idag👍. Bara 58 punkter kvar 😁

Ikväll har jag varit vid graven. Det är då exakt tre år sen jag spelade Run to the hill för Albert😥.Så jag gjorde det igen ❤️🤘❤️

10-11/7 2016 är sen en natt och morgon jag ALDRIG glömmer! Man får ofta höra att tiden läker. Nja eller Ja, ”det vanliga” livet blir mer och mer som ett annat liv. Men jag minns ! Och idag finns allt där..

När jag ringde ambulansen och vad de gjorde, vad jag tänkte när jag fick köra in i Abbe i hans bil. Hur mycket jag saknade Milla de tre timmarna i akutrummet. Vad jag skrev till familjen m.fl..

Jag minns att jag blev lugn när vi skulle få åka upp till Karolinska.

Jag minns när jag åker hem o duschar o sover 30 min, läkaren ringer och säger att det är kris , jag åker tillbaka o messar.. (jag hade en otäck känsla) vet vad jag skrev till Marianne😭 Jag kommer fram, springer upp, ser..förstår.. Game over😭❤️

Jessica kommer..Marianne kommer..Nu skulle jag skicka mess med samma innehåll igen som jag gjorde 5 månader tidigare när Milla somnade in😥.

Men med en stor skillnad, ingen var förberedd.. Och flera personer hade gjort ”ologiska” beslut som gjorde att de var här???

Familjen kommer.. Våra samtal, familjen åker efter nån/några timma men Jag och Marianne är kvar länge…

Det är sista gången jag kommer se min älskade unge❤️😭❤️😭❤️😭❤️😭❤️😭❤️😭

Det är nog den värsta tanken man kan ha som förälder.

När vi till slut går möter vi Emilia m.fl assistenter.. Jag o Marianne åker till graven o berättar för Milla eller hur man skall förklara? Tack för att du finns❤️

Allt finns kvar o kommer tillbaka…. Men..

Jag kan bara fortsätta leva och uppskatta den tid vi fick med Albert och allt han lärt mig om livet och att det inte är att ta för givet. Jag är nog på väldigt många sätt en annan människa och Milla, Jessica och Albert har skapat mitt ” nya jag”.

Kram ❤️🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s