En dag i kaos slutade med ett garv đŸ˜‚

En dag i kaos slutade med ett garv 😂

Idag har det gÄtt i ett hela dagen. Tempot Àr 150% och arbetstiden över 100.. NÀr jag Äkte hem kÀnde jag ÀndÄ att det gÄr nog att hinna klart allt imorgon. Och sen bara ha nÄgra genomgÄngar nÀsta vecka.

PĂ„ em bokades ett❀ besök av och en fika bokades pĂ„đŸŸ. IkvĂ€ll har jag tagit bort nĂ„gra lister pĂ„ Mercan för jag var rĂ€dd att det fanns en rostflĂ€ck pĂ„ den, men nej dĂ„! Det satt i gummilisten😂😂👍. PĂ€rlan sen 94 förblir rostfri.

Idag kom ett paket med flaggor sĂ„ Imorgon skall pimpa retro-garaget och jag ska byta ”Millas flagga”

pĂ„ huset, vi satte upp en ny 2015 nĂ€r hon blev sjuk o jag skulle uppskatta den varje Ă„r jag fick ha henne kvarđŸ˜„â€ïž.

Nu ligger jag i bubblar och kollade mailen. Jag har bĂ„de fĂ„tt skit av chefen och andra och samtidigt haft flera diskussioner med skatteverket gĂ€llande detta och dĂ„ kĂ€nns det extra bra nĂ€r man fĂ„r detta mail frĂ„n klienten. 😁😁

Ibland lönar det sig att strida dĂ„ ”straffet” inte Ă€r rimligt eller anvĂ€nds för rĂ€tt syfte.

Ha en fin kvĂ€ll â€ïžđŸ‡źđŸ‡č

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag bÄde hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lÀmnade oss. Jag kommer hÀr försöka berÀtta min historia om hur det varit att leva, hur det Àr nu, alla frÄgor, ensamhet, nya vÀnner, relationen till gamla vÀnner mm mm LikasÄ aktuella tankar om livet och vÀrlden vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s