Två födelsedagar, två bilaffärer,fotboll, möten mm😂

Två födelsedagar, två bilaffärer,fotboll, möten mm😂🎈

Man hinner med mycket på en helg.. I fredags efter lunch sålde jag Hondan.. Det blev lite panik i en stund då jag på Onsdag lovat att skjutsa på studenten i Örebro. Men med snälla vänner så har jag lånat en annan spörtbil.

På kvällen var det trevligt 50 års kalas. Efter mat, kaffe o 33 år gammal 🍐cognac🔝 började jag prata bilar med födelsedagsbarnets pappa och det slutar med att jag hade tre bilar i ungefär 6 timmar.😂😂😂 Men jag har redan löst garageplats. Kvällen avslutades med att jag följde med min bästa dotter på kvällspromenad ned oxton🐕

Lördagen inleddes med jobb på fm. På eftermiddagen åkte jag, Jessica o Johan och skulle titta på trädgårdsmöbler (present) när vi kliver in på EM så möts jag av en gammal bekant från gymnasiet i Örebro som är tillbaka i Eskilstuna , vi sågs nog för 23 år sen när jag precis flyttat hit. Kul👍

Då min dotter är Liverpoolsupporter så blev det såklart pizza och fotboll en trappa ned på kvällen . En bra dag igen… Fast såklart så kommer tanken ibland att tänk om Milla ändå fått vara med om detta..😥❤️

Idag har jag varit på födelsedagslunch i Katrineholm hos ännu en gammal gymnasiekompis från Örebro. Jag skulle träffat min älskade soul❤️ innan men ibland händer saker så det blir en annan dag.

På vägen hem tittade jag på bilen och den var så fin som utlovades så det blir bra. På vägen dit stannade jag och fick se en mycket fint renoverad dodge lastbil med släp från 1938 också.

Ikväll var jag en stund i garaget och började fixa avgassystemet på Minin Och som vanligt så blir det nog lite kapande o ändringar imorgon så det blir som jag vill ha det.

Garaget har börjat bli pimpat oxå.

Nu ser jag fram emot en ny vecka med full fart, sol och trevliga händelser..

Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s