Ny galen ide’ đŸ˜‚

Ny galen ide’😂

Idag hÀnde det att jag fick lite ny energi.. Det Àr konstigt för det finns ingen logik i detta med mÄende och energi. Ibland Àr sorg och saknad en orsak till energibrist, ibland vet jag inte varför eller sÄ vet jag att jag kört för hÄrt.. Jag har kört rÀtt hÄrt pÄ jobbet men inte överdrivet. Jag har fortfarande kvar principen att kan du göra nÄt kul? Gör det! Jag har all tid i vÀrlden att jobba ifatt sÄ det blev det en svÀng till Edsviken igÄr kvÀll och en trevlig middag.

Hem sent pÄ kvÀllen och det var en vÀldigt fin kvÀll att Äka bil i vid MÀlaren. Upp imorse och jobbade undan pÄ förmiddagen.

Sen hem och tog ut Hondan och gjorde klar för provkörning imorgon.

KĂ€nns lite sĂ„dĂ€r men om man Ă„kt 502 mil i en bil pĂ„ tre Ă„r sĂ„ kanske det Ă€r dags för nĂ„n annan att njuta av den. Även om jag haft jĂ€ttekul i den sĂ„ Ă€r det ju mest jag och Vide som lekt i den. Men vi kan ju Ă„ka i en annan liten röd rĂ€serbilen istĂ€llet 😂🎈 Och det finns nog lite substans i uttrycket att omvĂ€xling Ă€r bra.

Sen in o stÀda garaget, kÀnns skönt att fÄ det mesta pÄ rÀtt plats och att det Àr snyggt nÀr jag Àr dÀr och vill göra nÄt. Det har ocksÄ skapats massa plats dÄ jag för nÄgra veckor sen fixade förrÄdet och gjorde plats för massa gamla bildelar.

Och det kÀnns bra nÀr man trivs i garaget/vinkÀllaren igen, det var rÀtt lÀnge sen om jag skall vara Àrlig.

Efter det Ă„kte nya ”röda rĂ€serbilen” upp i luften o skall fĂ„ tillbaka ett avgassystem men pĂ„ rĂ€tt stĂ€lle och fastsatt som jag vill ha det.

Även fjĂ€dring skall bli lite högre sĂ„ R- dĂ€cken fĂ„r plats🏁. Stolen pĂ„ förarsidan skall ocksĂ„ renoveras sĂ„ den blir snygg o att farbror sitter bra.

SÄ klart hinner man ju tÀnka pÄ annat ocksÄ sÄ innan jag Äkte o handla sÄ testade jag en idé jag fick i Moskva..

Vissa saker Ă€r bara sĂ„ coola sĂ„ man mĂ„ste göra dem nĂ„nstans. FrĂ„gan Ă€r inte om utan var?. 😂😂😂

Ha en fin kvÀll.

Kram ❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s