Stolt o samtidigt gör det så ont❤️

Stolt o samtidigt gör det så ont❤️

Mors dag är fortfarande ingen bra dag för mig😥😥

Jag blir både tacksam o stolt när min älskade dotter formulerar sig på detta sätt i bild och i ord❤️ Hon sätter spiken av känslan rätt i hjärtat.

Och samtidigt gör det så ont för det är så jä…a fel så det gör mig arg, ledsen och besviken på samma gång.

Kram älskade unge och kram även till stenarna❤️❤️för vi kommer alltid älska och sakna Er. ❤️

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s