Klippa grĂ€s naken.. đŸ˜‚

Klippa grĂ€s naken..😂

Jag försöker leva efter devisen att man lÀr sig nÄt varje dag och kan man dela mig sig av sin livserfarenhet eller annat sÄ gör man det.

Och viss erfarenhet vill jag absolut vara utan men Àven den kan vara till nytta. NÀr nÄn man bryr sig mycket om förlorar en anhörig sÄ blir jobbet ganska oviktigt Àven om det Àr högsÀsong, jobbet Àr kvar imorgon..

Det handlar bara om att vĂ„ga visa att man finns❀ och hjĂ€lpa till med det man kan, men lyssna noga pĂ„ den sörjande. Vad vill de och vad behöver de? En pizza kan vara bĂ€ttre Ă€n blommor om de inte orkat laga mat. Och varken jag eller Jessica ville fira sĂ„ jag ger inte blommor..

Och jag mÄste erkÀnna att jag trodde inte jag skulle kunna kÀnna att jag nÄn gÄng i livet skulle ha nytta av tvÄ farvÀl, tvÄ begravningar, tvÄ urnsÀttningar, flera bouppteckningar osv.. Men kan jag hjÀlpa nÄn med att stötta sÄ gör jag det.

Jag fick frÄgan om det inte drog upp minnen? Jo men..det kÀndes bÀttre Àn vÀntat och Milla hade velat det..

Och nu i kvĂ€ll har jag klippt grĂ€set (tills soppan tog slut) och om det Ă€r nĂ„nstans jag kan tömma hjĂ€rnan efter en hĂ„rd dag pĂ„ jobbet och bli ”naken” i skallen sĂ„ Ă€r det dĂ„. Det brukar iochförsig komma andra tankar sĂ„som nya projekt, resor eller andra mer eller mindre galna funderingar 😂

SÄ dagens erfarenhet Àr nog ÀndÄ att Àven det vÀrsta i livet kan anvÀndas till nÄt vettigt i framtiden.

Kram och ha en trevlig kvĂ€ll 🔆

23 grader i luften o 36 i vattnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s