En väldigt speciell dag❤️

Den 7:e maj är en väldigt speciell bildag och har varit det i flera år.

Den 6:e maj 2015 sålde jag vår S80 och några trodde vi skulle åka Berlingo till Karlstad den 9:e maj…

Den 7:e var jag och köpte den c70 cab jag fortfarande har kvar. Jag är så tacksam att jag gjorde det för det är en av få bilar som Milla gillade. De andra ”22” var bara funktion typ..Men 2016 tar ändå priset med råge.

Att åka först in på banan till 150 väntande barn är obeskrivligt. Jag hade köpt den tre veckor tidigare och i princip inte kört bilen mer än ut till Gröndal. Så det var plattan i mattan, vänster fot på bromsen ibland sen fick det bära eller brista. Det gick bra o jag kom fram till läktaren o intervju med Erik, hur vi fick in Mackan bak o Erik o mig fram är nog en bedrift i sig. Sen kom det bästa.. Att bli jagad av en polisbuss o två mc snutar! 😂👍👍👍Inför 150 barn. Det fick bli ett extravarv…


På kvällen hände nästa sak jag är stolt över. ❤️Sanningen är att jag var så glad över att Alberts operation hade gått bra så det kändes så rätt. Jag kände att Milla var med mig.

En dag jag aldrig glömmer ❤️ och ett beslut jag aldrig ångrar.I fjol fick Hondan göra barn glada.Och jag kommer alltid göra allt i min makt för att vara med på barndagen och glädja barn som har det tufftOch i år så får nog Mr Bean göra barn glada.Ha en fin tisdag ❤️🏁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s