Sjukt Ospontan đŸ€Ł

Sjukt Ospontan.

Jag fĂ„r ibland höra att jag Ă€r sĂ„ spontan, köper bilar o prylar, reser eller gör mĂ„nga saker spontant. Jag försöker ju leva efter det som livsregel och tycker sjĂ€lv att jag/vi gjort det nĂ€r vi kunnat..Men nĂ€r det stĂ€ndigt kommer upp minnen pĂ„ Facebook och man inser att man lagt ut samma bild fyra Ă„r pĂ„ rad sĂ„ kan man ju undra😂😂😂. .

2014 Full fart pĂ„ jobbet, nĂ„t projekt hemma Ă€r igĂ„ng och nu en öl efter att ha klippt grĂ€set..2015 projekt garagetak var igĂ„ng och samma sak…

2016 VÀrsta kaoset hade lagt sig och projekt balja mm var igÄng, men jag hade redan klippt och första Minins layout var pÄ G..

Och det fortsÀtter

2018 klippte jag sÀkert igen. SÄ man mÄste nog stÀlla sig frÄgan om man Àr sÄ spontan som man sjÀlv tror? En sak jag dock inte gör regelbundet Àr att Äka till Camilla o Alberts grav.

För vem har man en grav? NĂ„n klok prĂ€st har sagt – den Ă€r till för oss som Ă€r kvar. Och det stĂ€mmer nog? Milla har alltid sagt att hon inte ville att vi hade nĂ„n grav som Jessica tvingas sköta. PĂ„ slutet sĂ„ Ă€ndrade hon sig lite o vi fick bestĂ€mma. Vi valde en kompromiss med en grav men med liggande stenar sĂ„ vi kan lĂ„ta det bara vara grĂ€s runt om vi vill. Det Ă€r ingen plats jag Ă€r glad pĂ„, jag Ă„ker inte ut ofta, Jag minns dem ju varje dag Ă€ndĂ„â€ïžâ€ïž.

Men nĂ€r jag mĂ„r skit Ă€r det skönt att Ă„ka dit o grĂ„ta av sig..Det som dĂ€remot börjar kĂ€nnas Ă€r att jag ( och Ă€ven Jessica) ibland fĂ„r dĂ„ligt samvete för att vi inte varit dĂ€r pĂ„ lĂ€nge. Men dĂ„ Ă€r det skönt att ha Millas ord i minnet❀❀ Och vi tar inte illa upp om nĂ„n Ă€r dĂ€r och plockar undan nĂ„t som ser gammalt ut. 👍

Tillbaka till det Ospontana. IkvĂ€ll har jag klippt för första gĂ„ngen i Ă„r😂😂😂, projekt göra om i förrĂ„d o garage Ă€r igĂ„ng.

Och en ny Mini stĂ„r ju pĂ„ gĂ„rden och jag ska jobba lite imorgon med sĂ„ jag fĂ„r nog inse att jag Ă€r ganska förutsĂ€gbar.. Eller om 2020 motbevisar det? đŸ€ŁTrevlig helg â€ïžđŸ”†đŸŸ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s