Bättre än sex ❤️

Bättre än sex❤️Just nu är vår högsäsong på jobbet så nu har fjädern i ryggen skruvat upp lite och tempot är rätt högt. Men det faktum att solen skiner, det är varmare ute och min kropp mår bättre gör att det kommer tillbaka lite mer energi och livsglädje.Ibland kan det säkert se ut som jag gör saker utan att tänka men det finns alltid en ekonomisk/risk och glädjesanalys. Behovsanalys görs sällan… 🤣🤣Jag tror också att två trevliga resor med nya erfarenheter, intryck och nya bekantskaper🔆🎈också gett lite energi.Förra helgen var jag i Örebro o hann med fika och middag och det blev också ett nytt spännande möte. Det blev också en sväng till Mariestad för ”kulhjulköp”till min nya leksak.Sen var det fullt ös på jobbet på dagarna och det hände nåt alla veckans kvällar, och det hände olika saker. Tisdag: skruva crosskart hos Felicia, Onsdag: garagestund hemma, Torsdag: mysa med kollega o bebis på em, sen trevlig 🍾aw på jobbet innan quiz. På fredag em till min❤️soul sen fortsatte jag hem till hennes man o son bästa Vide för lek och Taco fredag med mys och lite fotboll 🎈🎈Och det är svårslaget bäst att vakna av att en femåring kryper upp bredvid o myser framför tv:n, minnet av när Jessica var liten kom upp❤️.Han är också väldigt speciell för mig då det ibland känns som han fått en del av Abbes själ på nåt vis❤️❤️. Som bonus hann min soul hem så vi hann käka frukost innan jag drog vidare på 18 års kalas i Linköping med familjen 🎈🎉🎊Söndagen inleddes med en snabb tur till Västerås, sen blev det dags att börja röja i nästa förråd.Först så hittade jag min gamla engelska telefonbänk och drog ut en skiva där man förr skrev upp telefonnumren. Det enda numret som fanns spår av var Cami… Och vårt hemnummer ❤️❤️Då kom tårarna😥Jag hittade sen mycket kul saker som vi inte använt på många år. I vintras köpte jag ett bollhav med 16 000 bollar och många undrade varför??Jag har gett bort 2 000 till två fina barn, 8 000 går i poolen och ska jag ha kvar och resten säljs nu på blocket.Svaret på frågan då? Jag fick en möjlighet och jag tog den. Det är ju en kul grej, vem vill inte hoppa i?Så det kan alltså glädja andra. Det är också en tanke/hyllnning till Albert som älskade att ligga i bollhav❤️😥❤️Stefan Einhorn sa i ett föredrag på våra Baker Tilly Dagar 2008 här i Eskilstuna.- Att ge kan kännas bättre än sex!Och de orden bär jag med mig och de stämmer. I de orden tolkar jag också in att ge glädje eller hjälpa någon att få tillbaka livsglädje och den känslan är svår att beskriva, den får bara de som hjälper eller finns för andra❤️Vi har bara ett liv, om jag säger nej till allt, lever jag då? Så jag ska försöka säga ja till så mycket jag kan, och jag mår bra om jag och andra mår bra.Trevlig kväll ❤️🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s