En bild på vår kärlek ❤️

En bild på vår kärlek ❤️

För alla utom mig så är detta troligen en bild på några gamla bilar och lite människor.

Men för mig som minns bakgrunden så är det så otroligt mycket mer.

Detta är i September 2013. Jimmy H med familj bjöd in till spontan bilträff i deras trädgård i Surahammar🤘 Fieron stod nypolerad så det är väl inget konstigt?

Jo för 2013 hade min ängel gjort tre operationer där de till slut tog bort ett bröst pga cancer. Hon hade hela sommaren genomgått en så vidrig cellgiftsbehandling så jag vill inte ens tänka på det. Den tog bort all kraft gång på gång.. Hon hade tappat allt hår och vi köpte en peruk som hon egentligen hatade!

Och detta är strax efter att den sista behandlingen var klar. Det var en måndag o Abbe var på kortis. Jag nämnde för Milla att jag fått en inbjudan till bilmys (inte hennes grej). Och inte att träffa massa nya människor heller, definitivt inte trött i kroppen med peruk.

Men hennes svar minns jag så väl, Vi kan väl åka! Jag vill leva när vi kan ! Och de är ju trevliga. Milla hade träffat dem tidigare då Raffe o Jimmy skötte cateringtälten vi hade på Rally DM, MRM och rally Xplosion i början av 00 talet. Så vi stack upp o i bilen pratade vi mycket som vanligt och då nämner Milla att ”om” jag får tillbaka skiten tar jag inte en sån här behandling igen och jag förstår henne.

Nu till bilden..

Om jag förstorar lite så står vi o pratar med Ralf och min ängel står och lutar sig mot mig och håller om mina axlar. Vi visste inte om att bilden togs och jag upptäckte inte detta förrens efter att Milla lämnat oss..

Men det är för mig en bild som påminner mig så mycket om vår kärlek. Och den sätts ibland på prov men om den är rätt så växer den när det är tufft. ❤️❤️❤️ Och ibland räcker det med att bara nån lutar sig mot dig och du vet att han/hon älskar dig. Fy. F… Vad jag saknar det… 😢😢

Nu ligger jag i baljan o imorgon blir det nya upplevelser. 🇨🇳

Kom ihåg, resan är målet.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s