En ny vĂ„r🔆

En ny vĂ„r🔆

Idag gick jag ut en timme och rĂ€fsade bort lite löv, stĂ€llde upp lite möbler mm. Jag önskar jag kunde sĂ€ga att det gĂ„r mycket bĂ€ttre dĂ„ det gĂ„tt ett Ă„r till. Men nĂ€r Millas blommor börjar komma upp sĂ„ kommer saknaden av Milla och Albert och det kommer den nog göra varje vĂ„r ❀❀ mĂ„nga Ă„r framöver.

Denna text frÄn 2017 Àr ganska talande.

Jag brukar fÄ energi att göra saker pÄ vÄren. SÄ kanske det blir i Är med?

Ibland ser man pĂ„ film eller tv att de som förlorat nĂ„n har kvar alla möbler, klĂ€der mm och inte orkat göra nĂ„t. Det kan nog Ă€ven gĂ€lla de som separerat. En har lĂ€mnat allt kvar o flyttat. Och det Ă€r nog inte sĂ„ framĂ„tstrĂ€vande att bo kvar i. Och om ”nĂ„n” skulle flytta in hĂ€r i framtiden sĂ„ vill hon nog inte se att allt Ă€r som pĂ„ gamla bilder. Om det nĂ„n gĂ„ng skulle ske sĂ„ vill jag nog börja om och skapa ett nytt hem tillsammans. Eller sanningen Ă€r ju att jag o Milla stĂ€ndigt förnyade och Ă€ndrade i vĂ„rt hem.. Det Ă€r nog rĂ€tt fĂ„ saker som Ă€r kvar, en kökssoffa o en skĂ€nk?

Nu sĂ€ger sĂ€kert mina vĂ€nner, – men du byter ju möbler o bilar som vi byter underklĂ€der och har ju Ă€ndrat flera gĂ„nger o överallt😂

Det jag medvetet Ă€ndrat pĂ„ av minnesskĂ€l Ă€r att jag bytt soffa. Det var för mĂ„nga minnen av nĂ€r Milla blev sĂ€mre o sĂ€mre och satt mycket i soffan.đŸ˜©Men sen har jag Ă€ven gjort om tvĂ„ rum pga praktiska skĂ€l/ eller att jag inte ville ha tvĂ„ tomma rum.

Och en egen bar Ă€r ju kulđŸŸđŸ’ƒđŸ•ș

Även pĂ„ uteplatser Ă€r det ju Ă€ndrat.

Men minnen lever kvar ÀndÄ, jag hoppas bara att de skall bli mer goda minnen för fortfarande kÀnns det lite som att jag inte vet varför jag lever, jag har inget mÄl att jobba mot. Jag bara Àr och jag umgÄs med vÀnner och det Àr jÀttemysigt och vissa Àlskar jag jÀttemycket. Det visar sig för att det blir fortfarande bakslag nÀr man gjort nÄt trevligt o kommer hem till ett tomt hus.

LikasÄ Àr saknaden av de som lever ibland större Àn saknaden av de i himlen.

Nu hoppas jag grannen o grabbarna levererar i Oslo🇾đŸ‡Ș🇾đŸ‡Ș🇾đŸ‡Ș

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s