In the spring of 2017 I promized a friend to see A real movie😥😥😥😥😥

In the spring of 2017 I promized a friend to see A ”real movie” 😥😥😥 Today a saw it. So many feelings, so many tears. And ❤️at The same time.

Jag har nu sett My sisters keeper/ Allt för min syster.

En film om att föräldrarna gör allt för sitt sjuka barn, syskonkärlek och hur det är att vänta in döden. Nu kanske dessa gått lite långt men det är ju film. Och det var så mycket jag kände igen😢😢😢. Bara att se denna scen! För mig är det bara ombytta roller när Jessica ligger bredvid Milla❤️

Jag kände igen så mycket, cancerns nedbrytning, när njurarna slutar fungera, våra samtal, det jag inte vågade fråga eller det jag inte lyssnade på. Den där natten då jag inser att Min älskling inte orkade mer😢jag visste när Ambulansen åkte sista gången att det var över… De föreslår i filmen att systern skall få somna hemma. Jag tror inte Milla ville det? Och jag vet inte nu om jag fixat det? Ja, hade Albert gått bort hemma hade jag tänt på kåken eller sålt samma dag.

Hur många gånger vi undrat hur mycket Albert skulle behöva stå ut med? Vi gjorde allt vi kunde? Hur mycket vi än levde efter att han var 1/4 av familjen så fanns känslan där att Jessica fick anpassa sig till vårt liv.

Såklart har jag funderat många gånger på hur vårt liv sett ut om Albert varit ”normalstörd” och vad hade han berättat om han kunnat tala. Han kanske också var redo på nåt vis.. Det gör också så jävla ont att jag/vi inte var på plats när det hände. Även om vi ändå kanske var det när själen flyttade❤️

Denna mening är så fin. Det viktiga var inte allt Jessica gjorde eller hade velat göra för Albert utan att hon hade en bror❤️❤️❤️❤️❤️

I never thougt i would cry so much to a movie… But i did. ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s