Ännu en Jul utan Milla o Albert ❤️❤️

Ännu en Jul utan Milla o Albert❤️

För tredje gången skall vi fira Jul utan mina änglar. Bredvid kortet på Albert står sen 2,5 år ett kort jag o Jessica fick när Albert gått bort. Jag tycker så mycket om det❤️ Texten beskriver Abbe på ett fint sätt men också hur mycket kärlek och engagemang alla som jobbade runt honom gav.

Idag åkte jag till soptippen och tömde ett släp med skräp. Där var det inte många. På eftermiddagen har jag varit på 6-års kalas hos goda vänner. Ikväll har jag hängt med min vän o kollega o vi har sett på Midsomer och pratat minnen från vår trop dit förra sommaren.🇬🇧

Imorgon blir det kalas igen hos en kompis som fyller 5. Då blir det nog lite bus med bil o mc.

Ha en fin kväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s