Uppskattar det oväntade underbara ❤️

För tre år sen var jag på julfest med jobbet o pratade med min älskade ”soul” första gången. Att vi blev vänner är nog inte min förtjänst. Jag levde mitt i ett kaos och hade fullt focus på att hålla en fasad för att inte falla ihop. Men på nåt vis så kände vi att den andre människan har ”nåt”.

Så jag kan bara uppskattar det oväntade underbara att lära känna en sån vän efter Millas bortgång och framförallt när Albert gick bort så var det hon som stod bredvid mig och höll mig uppe under en lång tid.

Nu har den fantastiska kvinna inlett sin egen affärsverksamhet. Och även om vi inte setts på länge o jag saknar henne så är jag glad o stolt över det hon gör. Hon vågar satsa på sin dröm och hon gör det för människor som verkligen behöver stöd. ❤️

Och med perspektiv så träffades jag och Milla av en slump och det oväntade underbara skedde för 23 år sen.

Och om man låter det ske så händer det kul saker. Under de senaste tre åren har det hänt mig flera gånger.

2016 Var ju ett extremt dåligt år men jag lärde känna Marianne och hade också min vän Jessika som oerhört stöd. Så det hände även oväntade bra saker.

2017 Lärde jag känna Felicia som jag bara skulle träffa för att vara en ”second opionion” vid en anställning. Det tog inte mer än tio minuter innan vi bägge insåg att vår vänskap inletts.

Och den har fortsatt. Många undrar säkert hur vi umgås när det skiljer 30 år mellan oss? Men det märks inte om vi inte bryr oss. Vi tävlar, reser, hänger i garaget, är stöd på sjukhus, hänger framför en film, pratar om livet och motorsport, lär av varandra mm mm Det mesta i livet har inget med ålder att göra.

Under 2017 hann jag också med att spontanköpa och sälja fyra hobbybilar. Jag hann med tre spontanresor och ett par planerade. Och såklart hände oväntade saker. En jättetrevlig kväll med två spanjorskor (mor o dotter)lite vin på en strand i San Sebastian är ett minne som inte glöms bort.

Inte heller ett två-tre timmar långt samtal jag och Annika hade med en mycket trevlig herre på ett slott utanför Birmingham. Han hade jobbat som chef för Lucas, Aston Villa och London OS mm.

2018 inleddes med två veckor på Kap Verde med Felicia. En resa som bokades tre veckor innan.

På midsommar var jag på fest och satt och åt jordgubbar med denna underbara kvinna. En kvart senare och ett skämt ledde till en fantastiskt roadtrip i Europa 🍾⛱️🔆❤️tre veckor senare.

Så när jag tycker att livet är skit och ensamt så försöker jag tänka att det har ju faktiskt hänt oväntatade underbara saker. 👍

Och hjälper inte det så tänker jag på en mycket speciell dag då jag o Felicia hade förmånen att få glädja sjuka barn.

Så tänk positivt och låt saker ske så händer oväntade underbara saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s