En vänskap värd allt❤

En vänskap värd allt ❤

Idag har jag varit i Örebro på sommarfest hos mina kollegor och min vän An1 sen 37 år !!!

Jag lägger mig med ett lyckorus då jag lyckades ”lura med”min helt fantastiska vän Jessika också vilket blev en glad överaskning till kvällens tillställning.

Att beskriva min vänskap med Jessie är svårt. Vi har inte känt varandra i mer än sex år. Men det har hänt mycket för oss båda. Och under de senaste tre åren, dvs sen Milla fick tillbaka cancern så har vi haft daglig kontakt och då menar jag varje dag ! Vi bor på Elite idag, där hade mina vänner med An1 som arrangör min 50 års fest för mig. Jessie var inte med , men det var henne jag gick ut o skrev med när det blev för jobbigt😢 Och det är många tårar som runnit under våra konversationer Den kärlek och tacksamhet jag känner går inte att beskriva på annat sätt än Jag älskar dig underbara vän❤. Hon är den som vet och förstår när jag mått sämst och vi har haft otaliga mess dag som natt med att peppa varandra eller där vi bara lyssnar och ger råd. Självklart delar vi det positiva i livet med. Vi ses inte speciellt ofta o när vi gör det så är det ju ofta genom jobbet och då är det kurs eller fest o kaos.

Eller så har vi gjort nåt annat men då händer det ju oxå massa annat.

Så därför känns det så underbart att bara sitta o ta ett glas vin, käka lite, prata o bara vara. Jag ser redan fram emot en lång hotelfrukost och sen lite fortsatt häng med en promis i solen i lugn o ro kanske 😎

När vi gick från Frimis ikväll så hör vi att det låter under bron o två tjejer glider fram i en gummibåt ! Med varsin box med vin. De hade åkt i tre timmar. En så underbar grej.😆😆

Nu blir det lite sömn o jag ser fram emot en fantastisk onsdag ❤❤

Gonatt🎈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s