Första deadlinen klarđŸŸđŸŸ

En underbar kĂ€nsla😅Första deadlinen klar ! đŸŸ

Vissa dagar Àr bÀttre dagar. Idag var en sÄn. Eller det började nog redan igÄr kvÀll. NÀr jag jobbat klart vid Ätta Äkte jag o en kollega hem o drack lite vin o firade att vi var nÀstan klara med vÄr stora deadline. Det blev en trevlig kvÀll. Upp tidigt i morse o till jobbet o gjorde klart de sista. Sen ut till en trevlig kund. Det roliga med mitt jobb Àr ju att jobba med mÀnniskor att nÄ deras mÄl o mitt jobb Àr att hjÀlpa dem att komma dit.

Sen fort tillbaka till jobbet o trÀffa nÀsta.Vid lunchen kom den dÀr underbara kÀnslan..OvÀntat underbart ? det gick i Är med o vi bestÀmde att en öl efter jobbet för att fira blir bra. BÀsta Felicia ringde o kom förbi en stund sÄ dÄ fick jag hem bilen med. Sen blev det en mycket trevlig aw med öl, vin och mat o mycket prat. Och nu tre fotbollsmatcher senare Àr jag hemma o ligger i baljan.

Imorgon blir det först rally med en liten kille som jag saknat sĂ„, sen student för en fantastisk tjej som jag sĂ„g första gĂ„ngen dĂ„ hon var en vecka gammal. Jag o Jessica chattade nu om text pĂ„ kort mm och det kĂ€nns fortfarande sĂ„ konstigt att inte skriva VĂ„ra Ă€nglars namn pĂ„ grattiskortet.😱😱 men dĂ„ jag har en smart dotter sĂ„ finns de med oss i presentenâ€đŸ‡žđŸ‡Ș

Kram o ha en trevlig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s