En bättre torsdag ❤

En bättre torsdag❤

Nattsömnen stördes av många tankar

Men efter lite sovmorgon och frukost ute i solen så fylldes bilen med böcker o annat och jag åkte och hjälpte min älskade soul att klippa häck mm Mysigt att ses även om det är trädgårdsarbete xxl.

Efter det så åkte jag till men goa vän Felicia och skuvade lite crosskart. Ikväll blev det mest snack och mys med taco i kvällssolen. Men lite struktur fixade vi så det går franåt. Det är svårt att förklara hur skönt det är att sitta på landet o höra fåglarna kvittra, bäcken porla, titta på hästar, kor och bara hänga utan krav eller baktankar.

Att åka nedcabbat😎 hem en kväll som denna är underbart. Känna doften av gräs, gödsel, hästar, grisar o kor och en och annan buss. Ikväll lyckades jag hitta drag till Volvon så nu blir den nog kvar länge 😁

Kram o Gonatt, nu kör vi hårt imorgon 👍

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s