Älskade unge ❤❤❤

En blandad helg..

I går blev det en tur till soptippen och sen återanvändes mitt gamla garagegolv för tredje gången i Felicias garage.👍 Känns kanon att saker kommer till nytta. Sen rev vi med gemensamma krafter isär hennes crosskart inför blästring, kul o trevligt att skruva lite ”räcerbil” igen.

Idag blev det lite jobb sen fika med en av Alberts assistenter, trevligt men lite jobbigt vissa stunder.

Ikväll har jag messat med en speciell vän och slappat i soffan. (Thanks ❤) Ibland undrar jag om det är enklare eller svårare att prata om riktigt jobbiga saker när jag gör det på engelska ? När det gäller mina upplevelser känns det som att jag får lite distans, men när det gäller min vän svårigheter så är det ingen skillnad.
Jag hoppas iallafall att jag gör nån nytta genom att finnas, lyssna o peppa så gott man kan.

Nu är det söndag och den 11:e ( 1 år och 7 mån) sen den värsta dagen i mitt liv…
Min älskade unge finns alltid med mig❤❤❤

Nu skall jag försöka sova och få energi för en ny vecka.

Lev nu, nåt oväntat underbart kan hända..kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s