Att höra min ängels röst ❤

Känslan att höra min ängels röst är väldigt känslomässigt.

Idag hörde jag Joel Kinnaman berätta om hur det var när han o hans fru gifte sig i LA, (och det var väldigt kort o ”prästen” var av skum typ). Och han är ändå van med excentriska personer.

Det fick mig ändå att ta fram våra gamla videos och efter två år orkar jag se filmen från resan till USA, vår vigsel i Vegas och från festen när vi kom hem. Det kommer så klart många tårar men även glädjen att höra Camillas röst igen❤❤❤❤❤ för kvaliteten på vhs är inte bra men det är rösterna och vad som sägs som är det viktiga.

Det gladde mig också att höra texten vi lovade varandra. -Jag älskar allt jag vet om dig, jag älskar dig nu och för evigt..❤. Jag skriver ofta in my heart for ever och fick det nog en förklaring var det kom ifrån. Jag minns också Millas vånda över att göra det på engelska😝, och det leende hon gav när hon skulle börja glömmer jag aldrig.

Likaså går det inte att förklara hur det känns att höra hennes skratt igen på film.

Det är 17,5 år sen men det känns som hon står bredvid 💔.

Jag insåg också att det är väldigt länge sen jag/ vi såg filmen från festen för där var det mycket jag hade glömt.

Nu skall jag lägga över det jag vill ha kvar på digital media för jag tror jag och framförallt jessica kommer uppskatta det i framtiden.

Kram o trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s